Hoe te om beter het effect van de bliksembescherming van het eindblok om te zijn te gebruiken?

January 6, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om beter het effect van de bliksembescherming van het eindblok om te zijn te gebruiken?

De meeste problematische vaccins betrokken bij een recent onwettig verkoopgeval zijn gebruikt, en de gebreken in supervisie van vaccindistributie moeten beschuldigen, ambtenaren bovengenoemd bij een persconferentie over Donderdag.

 

  • Normaal keuren wij T/T en Western Union goed.
  • Normaal keuren wij T/T en Western Union goed.

 

De Shandongpolitie kondigde onlangs aan dat zij een moeder gearresteerd hadden en een dochter beweerd om incorrect opgeslagen illegaal verkocht te hebben of vaccins met een waarde van meer dan 570 miljoen yuans ($87,5 miljoen) over 20 provincies sinds 2011 waren verlopen die.

Ongeveer 20.000 ongebruikte dosissen de vaccins zijn tot dusver gevonden, en de onderzoeken zijn aan de gang om van andere vaccins, bovengenoemd Hua Jingfeng, adjunct-directeur van de Afdeling van het Openbare Veiligheidsbeheer bij het Ministerie van Openbare Veiligheid de plaats te bepalen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om beter het effect van de bliksembescherming van het eindblok om te zijn te gebruiken?  0